Kalender

Søg i arrangementer

 • 19. marts 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Plantedufte

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 19. marts 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Dagens tema: Danmark på verdenskortet
  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. Herudover har hver rundvisning et særligt tema, som lægger ruten forbi et udvalg af museets highlights.

  » Læs mere

 • 21. marts 2020, kl. 15:30-17:00

  Familierundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Dagens tema: Havdyr
  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier. Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. Ud over de faste highlights har hver rundviser tilrettelagt ruten efter et særligt tema.

  » Læs mere

 • 25. marts 2020, kl. 19:00-21:15

  Mars 2020

  [ Foredrag med VIN & VIDENSKAB ] Hvor 2019 stod i Månens tegn, så er 2020 det helt store Mars-år. Ikke færre end fire lande/rumfartsorganisationer planlægger at sende missioner af sted mod vores røde naboplanet, der i blandt NASA med deres Mars 2020, som to af aftenens foredragsholdere er involveret i. Dette sker bl.a. for at søge svar på det helt store spørgsmål: Har der været, og er der måske endnu, liv på Mars? Og så er missionerne også endnu et skridt i retning af at sende mennesker til Mars.

  » Læs mere

 • 29. marts 2020, kl. 15:00-16:30

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Planternes forunderlige tilpasninger

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 1. april 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Træer

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 9. april 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Klimaforandringer

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 15. april 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Vilde, vidunderlige Danmark: Planterne i skoven

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 15. april 2020, kl. 19:00-21:15

  The dinosaurs rediscovered

  [ Foredrag med VIN & VIDENSKAB ] The world renowned palaeontologist and evolutionary scientist Professor Michael Benton will talk to us about his latest book entitled “The Dinosaurs Rediscovered: How a Scientific Revolution is Rewriting History” (2019).

  » Læs mere

 • 23. april 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Dagens tema: Vilde, vidunderlige Danmark: Dyrene i skoven, i havet og ved kysten
  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. Herudover har hver rundvisning et særligt tema, som lægger ruten forbi et udvalg af museets highlights.

  » Læs mere