Kalender

 • 10. oktober 2019, kl. 16:00-17:30

  Rundvisning i Botanisk Have - klima og bæredygtighed

  Denne rundvisning er en del af Statens Naturhistoriske Museums bidrag til 'Live like tomorrow' bæredygtighedsaktiviteter til C40 World Mayors Summit.

  » Læs mere

 • 10. oktober 2019, kl. 19:00-20:30

  Hvordan skaber vi fremtidens grønne byer?

  [ JORDEN KALDER ] Overalt i samfundet tales der om bæredygtighed, om grønne løsninger og om klimatilpasning. Ofte taler vi dog forbi hinanden, fordi der er så mange forskellige opfattelser af, hvad bæredygtighed betyder og omfatter, og af, i hvilken grad det kan opnås. Det gælder også, når talen falder på bæredygtigt byggeri, som er et begreb, der bruges i vidt forskellige sammenhænge og betydninger.

  » Læs mere

 • 12. oktober - 20. oktober 2019

  Efterårsferie på Geologisk Musem

  I efterårsferien (12. – 20. oktober 2019) er der masser af aktiviteter for store og små på Geologisk Museum. Her kan hele familien gå på opdagelse i den nye udstilling 'Meteoritter - en rejse gennem tid og rum', hvor I blandt andet kan møde en af museets formidlere og lære, hvordan I kan genkende en meteorit fra en almindelig sten. Grib en sjælden mulighed for at røre ved ægte meteoritter og studere dem nærmere under vores microEYE-mikroskop, så du bliver klædt på til selv at kunne gå på meteoritjagt. Du kan også lave dit eget meteorkrater eller tage et spil bingo og blive klogere på stenene fra himlen.

  » Læs mere

 • 12. oktober 2019, kl. 09:30-15:30

  Botanical family activities

  Hands on botanical family activities on nature and sustanabilty.

  » Læs mere

 • 12. oktober 2019, kl. 09:30-15:30

  Botaniske familieaktiviteter

  Botaniske familieaktiviteter om natur og bæredygtighed.

  » Læs mere

 • 12. oktober 2019, kl. 15:30-17:00

  Familierundvisning efter lukketid på Zoologisk Museum

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier. Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. Dagens tema: Grønlands dyreliv.

  » Læs mere

 • 13. oktober 2019, kl. 09:30-15:30

  Botanical family activities

  Hands on botanical family activities on nature and sustanabilty.

  » Læs mere

 • 13. oktober 2019, kl. 09:30-15:30

  Botaniske familieaktiviteter

  Botaniske familieaktiviteter om natur og bæredygtighed.

  » Læs mere

 • 13. oktober 2019, kl. 11:00-12:30

  Familieworkshop: Stop madspild - brug dine grøntsagsrester

  Tag familien med på køkkenworkshop og bliv klogere på stop af madspild gennem brug af grøntsagsresterne. Vi har inviteret kok David de Silva til at dele ud af køkkentips og tricks til at trylle de kedelige grøntsagsrester til god spise.

  » Læs mere

 • 13. oktober 2019, kl. 13:00-14:30

  Familieworkshop: Stop madspild – brug dine grøntsagsrester

  Tag familien med på køkkenworkshop og bliv klogere på stop af madspild gennem brug af grøntsagsresterne. Vi har inviteret kok David de Silva til at dele ud af køkkentips og tricks til at trylle de kedelige grøntsagsrester til god spise.

  » Læs mere