V.I.P. rundvisning & ølsmagning i Botanisk Have

I Botanisk Have findes Danmarks største videnskabelige samling af planter. 
I 2018 og 2019 er der groet et nyt temporært kvarter frem i haven – Den Nordiske Ølhave, som alle øl- og plante-entusiaster nu har rig mulighed for at opleve i kyndigt selskab på vores eksklusive V.I.P. rundvisninger.

Til disse V.I.P. rundvisninger kommer du dels på en tur rundt i den historiske have fra 1872 med en ekspert fra museet, dels på en spændende rundtur i Den Nordiske Ølhave i selskab med en ølekspert, der undervejs på turen rundt i Ølhaven vil fortælle om sine erfaringer med det botaniske univers, som brygningen er så nøje knyttet til. Rundvisningen afslutter med en ølsmagning med 2 forskellige øl - som det hører sig til i en ølhave.

Den nye nordiske ølhave i Botanisk Have er blevet til i et tæt samarbejde mellem Carlsberg Laboratorium og botanikere fra Statens Naturhistoriske Museum, som Botanisk Have hører under.

Billet til VIP-rundvisning og ølsmagning koster 225,- (+ billetgebyr) - 185,- (+ billetgebyr) for årskortholdere.
Arrangementet varer 2 timer.
Der er 40 billetter pr. event.

BILLETTER og yderligere information


Mandag d. 27. maj 17.00 - VIP rundvisning og ølsmagning m. ølhistoriker Bjarke Bundgaard (afholdt)

Tirsdag d. 25. juni 17.00 - VIP rundvisning og ølsmagning m. brygger Per Kølster (afholdt)

Torsdag d. 18. juli 17.00 - VIP rundvisning og ølsmagning m. Adam Roigart fra Byhumle

Thursday 29th of August 5 pm - VIP guided tour and beer tasting with Zoran Gojkovic, Carlsberg Research Laboratory (english)

PRIVAT RUNDVISNING & ØLSMAGNING I DEN NORDISKE ØLHAVE


Hvis I er et lukket selskab der ønsker jeres egen rundvisning og ølsmagning i Botanisk Have tilbyder vi en særrundvisning med en af havens dygtige rundvisere med særligt fokus på Den Nordiske Ølhave samt smagning af 3 øl undervejs.

I kommer en tur igennem Botanisk Have, hører om havens historie og  ser et par highlights, hvorefter der dykkes ned i øllets historie i Den Nordiske Ølhave og smages på 3 forskellige Jacobsen øl. Til smagningen får I hvert et smageskema så I kan holde styr på jeres individuelle yndlingsøl og huske det når I kommer hjem.

En privat rundvisning med ølsmagning koster 5000,- (+ billetgebyr).
Arrangementet varer 1.5 time.
Der er plads til max. 25 gæster.
Der beregnes ½ l. øl pr. pers. i alt.

Forespørg på en privat rundvisning m. ølsmagning på rundvisning@snm.ku.dk