Rundvisning i Botanisk Have

Oplev Botanisk Have på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen. På rundvisningen kommer vi både rundt udendørs i den romantiske have samt ind i væksthusene og det berømte victorianske Palmehus fra 1874. Ruten afstemmes efter årstiden og dagens vejr.

Om Botanisk Have – et levende museum


Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.


Køb billet




Der er rundvisning hver uge (skiftevis tirsdag og onsdag) samt sidste søndag i måneden. I december er der rundvisning hver søndag frem til jul.

Køb din billet via Billetto.dk...

Rundvisninger med et særligt tema




Praktiske informationer


Varighed: 1½ time

Antal: Der kan deltage op til 25 personer pr. rundvisning.

Mødested:
Hovedindgangen til Botanisk Have ved Nørreport Station (Gothersgade 128) på pladsen foran Botanisk Haves butik. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Billetten skal fremvises ved fremmøde.

NB. Det er ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen.

Privat rundvisning og ølsmagning


Der er mulighed for privat rundvisning og ølsmagning i Den Nordiske Ølhave. Læs mere her.