Rundvisning i Botanisk Have

Oplev byens smukkeste oase med Danmarks største levende plantesamling på en guidet tur rundt til en stribe af de mest spændende planter, blomster og drivhuse, heriblandt det berømte Palmehus fra 1874.

Rundvisningernes fokus skifter med årstiderne i haven:

  • Februar-marts hvor der er koldt og mørkt, tager vi til varmere himmelstrøg og går på opdagelse blandt planterne i Palmehuset og væksthusene.

  • April-maj vender vi blikket mod det gryende og spirende forår udendørs, men får også varmen indendørs i Palmehuset og væksthusene.

  • Juni-august begiver vi os på rejse ud i den blomstrende have krydret med highlights indendøre i Palmehuset og væksthusene.

  • September-november nyder vi sensommeren i haven så længe den varer og trækker herefter mere ind i varmen i Palmehuset og væksthusene.

Praktiske informationer


Varighed: 1½ time (VIP rundvisning 2 timer)

Antal: Der kan deltage op til 25 personer pr. rundvisning.

Pris
: 150 kr. pr. person (+ gebyr). Årskortholder 110 kr. (+ gebyr). Navn og billet-id skal bruges ved fremmøde. Bemærk, at VIP-rundvisninger sælges til en højere særpris.

Mødested:
Hovedindgangen til Botanisk Have ved Nørreport Station, Gothersgade 128. Ved rundvisning efter lukketid åbnes portene 10 minutter inden rundvisningen. Bemærk venligst, at rundvisningen afgår til tiden.

Køb billet


Billetter sælges via Billetto.dk.

Bemærk, det er ikke muligt at få byttet eller refunderet billetter.

JUNI 2019


JULI 2019


AUGUST 2019Privat rundvisning og ølsmagning i Den Nordiske Ølhave? - Læs mere her.
Private guided tour and beer tasting in The Nordic Beer garden? - Contact us at rundvisning@snm.ku.dk

Har du spørgsmål til rundvisningerne, kan du sende en mail på rundvisning@snm.ku.dk
Questions? Contact us at rundvisning@snm.ku.dk