geologisk museumbutik geologiskmuseumbutik geologiskmuseumbutik geologiskmuseumbutik

Botanisk Haves Butik

Butikken i Botanisk Have har til huse i den fredede rødstensbygning ved indgangen lige overfor Nørreport Station. Her er  planteriget i fokus, og du finder planter og blomster efter sæson, samt et stort udvalg af både velkendte og eksotiske frø. Butikken byder også på smukke krukker og potter, nogle glaserede og andre med aftryk af Botanisk Haves logo, og du kan købe forskellige haveredskaber af høj kvalitet.

Hvis du er på udkig efter gaver, har butikken mange inspirerende gaveideer: Velsmagende byhonning, spændende kvanprodukter fra Grønland, lækre håndcremer, smukke kort, plakater og kalendere med botanisk print, et stort udvalg af bøger om planteriget, og meget mere.

Udvalgte varer fra butikken

   • Bybi Honning fra Botanisk Have 

    Honning fra Botanisk Have er smagen af sjældne planter fra hele verden. Honningen er et produkt af samarbejdet mellem Bybier og de mere end 11.000 plantearter, som findes i Københavns smukkeste oase.

    Pris: 32 kr. (40 g.) / 65 kr. (200 g.) 

   • Nisser uden grænser

    Sjove, søde og frække nisser lavet under gode løn- og arbejdsforhold af tibetanske flygtninge i Nepal. Nissemagerne er primært udsatte kvinder, og ’Nisser uden grænser’ forsøger derfor i dag 10 familier.

    Pris: 60 kr.

   • Copenhagen Seeds

    Gamle grøntsagssorter, spiselige blomster og spændende urter. Alle frø er som minimum økologiske og indeholder ingen GMO og pesticider.

    Pris: 55 kr.

   • Kogler, kugler og knas 

    I Botanisk Haves butik kan du få et stort udvalg af kogler, kugler samt til- og frakort – lige til at bruge på træet, til dekorationer eller til gaveindpakningen. Kom ind og se udvalget.

    Pris: fra 3 kr.

   • Amaryllis – årets juleblomst

    Tag et dekorativt amaryllisløg med hjem og oplev den farverige blomst springe ud lige i tide til jul. Fås i farverne hvid, mørkerød, lyserød, lilla, orange og bordeaux.

    Pris: 90 kr.

   • Ingen jul uden krans

    Luk julen ind med en julekrans fra Botanisk Haves butik. De dekorative og glimtende kranse fås i flere varianter. Kom ind og find den, der passer bedst til din hoveddør.

    Pris: fra 325 kr.