geologisk museumbutik geologiskmuseumbutik geologiskmuseumbutik geologiskmuseumbutik

Botanisk Haves Butik

Butikken i Botanisk Have har til huse i den fredede rødstensbygning ved indgangen lige overfor Nørreport Station. Her er  planteriget i fokus, og du finder planter og blomster efter sæson, samt et stort udvalg af både velkendte og eksotiske frø. Butikken byder også på smukke krukker og potter, nogle glaserede og andre med aftryk af Botanisk Haves logo, og du kan købe forskellige haveredskaber af høj kvalitet.

Hvis du er på udkig efter gaver, har butikken mange inspirerende gaveideer: Velsmagende byhonning, spændende kvanprodukter fra Grønland, lækre håndcremer, smukke kort, plakater og kalendere med botanisk print, et stort udvalg af bøger om planteriget, og meget mere.

Udvalgte varer fra butikken

  • Bybi Honning fra Botanisk Have 

   Honning fra Botanisk Have er smagen af sjældne planter fra hele verden. Honningen er et produkt af samarbejdet mellem Bybier og de mere end 11.000 plantearter, som findes i Københavns smukkeste oase.

   Pris: 32 kr. (40 g.) / 65 kr. (200 g.) 

  • Bergs Potter

   De smukkeste glaserede urtepotter fra Bergs Potter, som kendetegnes af kvalitet, historie og håndværk. Findes i forskellige størrelser og modeller, og er håndglaserede i farverne gul, grøn eller blå.

   Pris: 215-380 kr. for et sæt med potte og underskål.

  • Copenhagen Seeds

   Gamle grøntsagssorter, spiselige blomster og spændende urter. Alle frø er som minimum økologiske og indeholder ingen GMO og pesticider.

   Pris: 55 kr.