Botanisk Haves Butik – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Botanisk Have > Botanisk Haves Butik

Botanisk Haves Butik

Botanisk Haves Butik er en fysisk butik i den fredede rødstensbygning ved indgangen til Botanisk Have, overfor Nørreport Station, hvor planteriget er i fokus. Her finder du planter og blomster efter sæson, og et stort udvalg af kendte og mere eksotiske frø. Vi er altid klar til en snak om plantepleje, og til mange af planterne følger en vejledning med.

Hvis du er på udkig efter gaver, har butikken inspirerende gaveideer og botanisk design. Velsmagende byhonning, lækre håndcremer, brugbare haveredskaber og smukke plakater. Sjove spil, flotte malebøger, kalendere med botanisk print og meget mere.

Udvalgte varer fra butikken


Spændende udvalg af kaktus
og andre sukkulenter

Botanisk Have’s Butik har været så heldige at få fat i et stort spændende udvalg af kaktus og andre sukkulenter. F.eks. den tornede Alluaudia procera, som oprindeligt er fra Madagaskar, hvor lemurerne lever på denne plante. Den får små udadrettede grønne blade.

Vi har også et flot eksemplar af en gammel Astrophytum ornatum, samt en flot ældre, blomstrende Aloe variegata.

Et stort udvalg af frø til forspiringssæsonen

Honning fra Botanisk Have 
Honning fra Botanisk Have er smagen af sjældne planter fra hele verden. Honningen er et produkt af samarbejdet mellem Bybier og de mere end 11.000 plantearter, som findes i Københavns smukkeste oase.
Pris: 50 kr. pr. glas.

Fugle- og foderhuse 
Botanisk Haves Butik sælger de populære fuglehuse og foderhuse i genbrugsplast fra Born in Sweden.
Pris: Fuglehuse fra 115 kr. og foderhuse 148 kr.

Plakater 
Forskellige motiver og størrelser

Se et udvalg her

Pris: fra 90 kr.

Jord
Har du brug for såjord eller jord til ompotning, har vi forskellige jordtyper i poser fra 3-10 l. Vi har også jord til kaktus og sukkulenter, samt orkidekompost.
Pris: fra 25 kr. – 50 kr./pose