Botanisk Haves Butik – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Botanisk Have > Botanisk Haves Butik

Botanisk Haves Butik

I den lille fredede rødstens-bygning ved indgangen til haven, tæt på Nørreport station, tilbyder Botanisk Haves Butik alt det gode fra botanikkens verden. 

Butikken har et sæsonbestemt udvalg af planter, blomster og frø. Vi er altid klar til en snak om plantepleje, og til mange af planterne følger en pasningsvejledning med, så du kan få succes med de lidt mere specielle og krævende planter.

I butikken kan du også købe smukke postkort og plakater, eller finde nyttige have-redskaber og litteratur om planteriget. Hvis du er på udkig efter en gave, rummer butikken desuden sjove og funktionelle gaver, samt designartikler, der kan gøre hverdagen lidt skønnere.

Udvalgte varer fra butikken


Plakater 
Forskellige motiver og størrelser
Pris: fra 80 kr.

Frø
Vi har et stort udvalg af kendte og mere eksotiske frø. Vi har både etårige og flerårige prydplanter, samt krydderurter og grøntsager, hvoraf flere er økologiske.
Pris: fra 10 kr. – 55 kr./pose

Jord
Har du brug for såjord eller jord til ompotning, har vi forskellige jordtyper i poser fra 3-10 l. Vi har også jord til kaktus og sukkulenter, samt orkidekompost.
Pris: fra 25 kr. – 50 kr./pose

Krydderurter
Vi har krydderurter til køkkenbrug, klar til udplantning, når foråret sætter ind.
Pris: fra 25 kr. – 40 kr./potte

Honning fra Botanisk Have
Honning fra Botanisk Have er smagen af sjældne planter fra hele verden. Honningen er et produkt af samarbejdet mellem Bybier og de mere end 11.000 plantearter, som findes i Københavns smukkeste oase.
Pris: 50 kr. pr. glas.

Fugle- og foderhuse
Botanisk Haves Butik sælger de populære fuglehuse og foderhuse i genbrugsplast fra Born in Sweden.
Pris: Fuglehuse fra 115 kr. og foderhuse 135 kr.

Mini-drivhus (Sammenklappeligt)
Brug det til små planter, så karse eller andre frø, der kan spire til et grønt tæppe i bunden af dit eget drivhus i miniature. Fås i flere størrelser.
Pris: Fra 75 kr.